Skóciai kirándulás

Kedves Szülők, Diákok!

 

Az iskolánkban 2020. év márciusára meghirdetett tanulmányi kirándulás Skóciába a már ismert, járványügyi helyzet által okozott nehézségek következtében új időpontban kerül megszervezésre. Az új időpont 2022. év márciusa.

Figyelembe véve a konzuli, valamint az egyéb hatósági iránymutatásokat döntöttünk a fentebb említett időpont mellett.

A korábban befizetett előlegek, illetve részvételi díjak természetesen nem vesztek el. A komp, az utazás és szállás költségek már rendezésre kerültek, ezek továbbra is érvényben maradnak.

A kiránduláson részt venni nem szándékozók az erre vonatkozó jogszabályban rögzített módon igényelhetik vissza a költségeiket, azonban annak érdekében, hogy senkit ne érjen semmiféle anyagi kár, az utazásra újonnan jelentkezők befizetéseiből igyekszünk mindenkit teljes mértékben kárpótolni. Ez a folyamat időt igényel, így továbbra is kérjük mindenki türelmét a sikeres ügyintézés érdekében.

A koronavírus által okozott, előre nem látott károkat természetesen lehetetlen teljes mértékben orvosolni, de mindent elkövetünk annak érdekében, hogy mindenki számára megfelelő megoldást találjunk.

Köszönjük az utazásra jelentkezők döntő többségének, hogy kitartottak és végtelen türelmükkel megtiszteltek minket, valamint a szervezésbe fektetett munkánkat!

Őszintén bízunk benne, hogy mindenféle fennakadás nélkül lesz módunk útra kelni, hiszen felejthetetlen élmények várnak minket a mesés Skóciában!

Köszönjük mindenki megértését és türelmét.

 

Tisztelettel

Fanczal Gábor

fanczal.gabor@gmail.com