Információk a skóciai úttal kapcsolatban

Tisztelt Szülők! Kedves Skóciába utazó Diákok!

A 2020. szeptember végére tervezett skóciai kirándulás a járványügyi helyzetből adódó utazási tilalom miatt a tervek szerint 2021. tavaszára/nyarára kerül át azonos szakmai tartalommal és feltételekkel.

Intézményünk folyamatosan figyelemmel kíséri a COVID-19 megbetegedéssel kapcsolatos hatósági intézkedéseket és azokra azonnal reagál. Így ahogy a ki- és beutazási korlátozások feloldásra kerülnek, illetve az iskolák ismét szervezhetnek külföldi kirándulásokat, haladéktalanul tájékoztatjuk Önöket az utazás pontos idejéről.

A legfontosabb tudnivaló, hogy az útra befizetett részvételi díj nem veszett/nem vész el, a szervezést végző utazási iroda tájékoztatása szerint a szállások-, a távolsági közlekedési eszközök (busz, komp) és az utazáshoz közvetlenül kapcsolódó egyéb költségek kifizetésre kerültek már korábban, de ezek a szolgáltatók által jóváírásra kerülnek a 2021.-re tervezett utazás során. Ennek megfelelően az utazással kapcsolatosan nem merülnek fel plusz-költségek a résztvevők számára.

Reméljük. mielőbb személyes tájékoztató formájában is lehetőség nyílik a találkozásra és a skóciai úttal kapcsolatos megbeszélésre!