Felhívás beiratkozásra

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!

A köznevelési államtitkár hivatalos közleménye szerint a 2020/2021-es tanévre személyesen és elektronikus úton egyaránt be lehet iratkozni.

Ennek megfelelően mindazokat, akik korábbi felhívásunkra válaszolva elektronikusan megküldték a jelentkező tanuló személyigazolványának, lakcímkártyájának és TAJ kártyájának másolatát, valamint a kitöltött jelentkezési lapot, beiratkozottnak tekintjük.

 

Kérjük, hogy akik ezt eddig nem tették meg, személyesen vagy elektronikus úton küldjék meg a szükséges iratokat. Személyesen június 30-ig munkanapokon 9-13-ig, július 1-től szerdánként 9-13-ig adhatják le.

Elektronikus beiratkozás esetén a címre küldjék meg az iratok szkennelt vagy lefotózott verzióját.

Megjegyzés: a NEK-adatlap, az adatvédelmi tájékoztató, az oltási kiskönyv is szükséges, de az később is pótolható.

A tájékoztatóban közölt beiratkozási díjat jelen helyzetben csak az első tanítási napon kérjük befizetni!

 

Kérjük, hogy a gyermek általános iskolai bizonyítványát eredetiben kérjék ki és minél korábban adják le titkárságunkon, mert azt elektronikusan nem tudjuk elfogadni.

Megjegyzés: az államtitkári tájékoztatóban szerepel, hogy a KRÉTA rendszeren keresztül bonyolítható az elektronikus beiratkozás. Ez esetünkben nem érvényes, intézményünkben nem a KRÉTA rendszer működik.

 

Ha tudomása szerint gyermeke felvételt nyert iskolánkba, de a felvételről értesítő levelet (melyet postai úton küldünk meg mindenkinek) nem kapta meg, úgy kérem, a letölthető beiratkozási adatlapot kitöltve és az egyéb kért dokumentumokat küldje meg a fent megadott e-mail címre!

Emlékeztetőül

A beiratkozáshoz szükséges

  • Általános iskolai bizonyítvány
  • Személyi igazolvány, Lakcímkártya, Diákigazolvány, Taj-kártya
  • Oltási kiskönyv másolata, vagy igazolás az oltásokról
  • NEK (Nemzeti Egységes Kártyarendszer) adatlap (bármely okmányirodában vagy kormányablakban igényelhető) az új diákigazolvány igényléshez
  • Kitöltött Beiratkozási adatlap és Adatvédelmi tájékoztató

Az iskola elérhetőségei:

Telefon: 06-1/413-7362.

E-mail:


Köszönjük együttműködésüket!

Facultas Humán Gimnázium vezetősége

  Kapcsolódó fájlok

  • BEIRATKOZÁSI ADATLAP 2020 9 évf